piątek, 16 listopada 2012

Kwaszenie kapusty, ogórków, papryki, buraków i nie tylko

Jest to strona poświęcona kiszeniu warzyw i konserwacji żywności. Na tej stronie dowiesz się jak w prosty sposób możesz, kisić warzywa i grzyby. Proces kiszenia nie będzie miał dla ciebie żadnych tajemnic dzięki informacjom zawartym na stronie. Dowiesz się po co w ogóle kisić i czy się to opłaca. Sprawdzone sposoby pozwolą tobie kisić dowolne warzywa oraz grzyby. Kiszenie ogórków, kapusty, grzybów oraz innych warzyw nie będzie dla ciebie nigdy więcej żadnym problemem. Dzięki zdjęciom zobaczysz jak wielkie zmiany zachodzą w trakcie jednego tygodnia kiszenia ogórków. Każdy dzień jest opatrzony komentarzem, aby łatwiej było zobaczyć zachodzące zmiany. Dzięki przepisom zawartym na stronie, będziesz mógł wykorzystać swoje przetwory do wielu potraw (zup, sałatek). Ogórki możesz wykorzystać do zrobienia pysznej zupy ogórkowej, kapustę do przyrządzenia kapuśniaku a buraki do wyjątkowo smacznego kwaśnego barszczu. Zawarte są tutaj sprawdzone przeze mnie przepisy, które są od dawna już wykorzystywane.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz